юни 042013
 

 

ВНИМАНИЕ!

Мълчането на Румен (бащата на Марти) от няколко месеца, и не отговарянето му на поставените съвсем прости въпроси, относно харченето на събраните пари, дава почва за съмнения, че събраните средства не се използват изцяло по предназначение.

Моля, запознайте се с всички обстоятелства в темата в Клуб Алфа Ромео и преценете за себе си дали да дарите пари.
И все пак… всички мъчения са за Марти, а той не е виновен за нищо. (edit: 05.09.2013)

 

 

14022011314Приятели, обръщам се към вас с молба за помощ.  Детенцето на наш колега е болно от левкемия,а положението на семейството е трагично. Всички ние (познати и непознати) помагаме с каквото и както можем, но силите ни не стигат и търсим варианти за подкрепа навсякъде.

Ето така започват мъките на едно семейство с две малки дечица.

„Приеха моето детенце Марти в спешното отделение в ИСУЛ с диагноза “Остра левкемия”. За лечението (химиотерапия) му трябват и някакви лекарства, които не ги поема Здравната каса. Една ампула струва 90лв., засега трябва да закупя 8 такива ампули…“

Целият ад през който минава семейството включва и оставането без дом и покъщнина, усложнения от нерви и напрежение и най-тежкото страха за живота на малкия Марти.

Част от развитието на историята е събрана тук -> help-marti.org

Във Алфа форума можете да следите всичко „в реално време“. Там Румен (бащата – rumenti77) пише често какво е състоянието на Марти и от какво имат нужда спешно. Разбира се нуждата от пари за лекарства и силна храна за „малкото войниче на татко“ е най-голяма и постоянна, но излизат и спешни неща.

Видях се с Катя (майката) и направо прочетох ужаса за съдбата на детето си в очите й. Видях притеснението и безкрайната благодарност към всички, които са помогнали кой с каквото може.IMG_20130525_161347

Отново моля ако можете да отделите нещо за малкия Марти, както е девиза на една благотворителна кампания „Жълтите стотинки за едни са жълтици за други“. Дори и 10-20лв са безкрайно голяма помощ за семейството Румен, Катя Марти и малкия Ивчо.

 

Банковата сметка е:
Иванка Методиева Митева
BG36 CECB 9790 10E2 7889 00

 

 

 

 

ВНИМАНИЕ!

Мълчането на Румен (бащата на Марти) от няколко месеца, и не отговарянето му на поставените съвсем прости въпроси, относно харченето на събраните пари, дава почва за съмнения, че събраните средства не се използват изцяло по предназначение.

Моля, запознайте се с всички обстоятелства в темата в Клуб Алфа Ромео и преценете за себе си дали да дарите пари. 
И все пак… всички мъчения са за Марти, а той не е виновен за нищо. (edit: 05.09.2013)

 

parti agencia

 

AddThis SVEJO.NET facebook twitter Lubimi.com Dao.bg Digg.com Ping.bg Pipe.bg Web-bg.com send to email web2PDF convert and download print friendly

  3 коментара to “„БОЖЕ, МОЛЯ ТИ СЕ, ПОМОГНИ НА ДЕТЕНЦЕТО МИ ДА СЕ ИЗЛЕКУВА“”

  1. Бих искала да помогна, но не мога да разбера защо името на дарителската сметка не е на Марти, на майката или на Бащата. Ако ми отговорите ще мога да съм ви полезна.

  2. Искам да помогна, но като виждам, че дарителската сметка не е на името на детето имам малко притеснения дали моето дарение ще стигне по предназначение или ще се изхарчи за нещо друго

  3. Не е на името на детето, защото е непълнолетно! Дори да е на негово име тя отново ще бъде администрирана от родителите (настойниците), така че отварянето на сметка на името на един от родителите (в случая майката) може да спести евентуални проблеми.