мар. 242010
 

Гугъл е интернета. В Гугъла живее целия интернет. Всичките сайтове са събрани в Гугъл и Гугъла ги знае по име, адрес и ЕГН. Big G е мастъра на интернета А-то и Б-то на сайтовете.

Ето това е РЕГИОНАЛНАТА БИБЛИОТЕКА „АПРИЛОВ-ПАЛАУЗОВ“ – ГАБРОВО, която има електронен каталог на книги, DVD, VHS, CD, AK (аудио касети сигурно e това). Та същата тази регионална библиотека е толкова high technology, че  се разхожда из интернет само през Google.

Тази библиотека написва адреса на гугъл (www.google.com) в полето за адрес, но адреса на сайта на библиотеката (www.libgabrovo.com) не трябва да се пише там. Той се пише само в Гугъл иначе има опасност да развалим нещо Гугъла и да не можем да ходим никъде повече в интернет.

За да бъдат информирани студентите – ламери им е нужна цяла инструкция  (user manual  дето се вика) и така услужливата библиотека е разпечатала гига-важната инструкция как да си отворим сайта и го е „забодила“ точно до вратата на ректората на ТУ Габрово.

Бравос! 


Ако изпишем адреса на сайта в полето за адрес на сайт и натиснем „enter“ сайта на библиотеката пак се отваря. Това може би е научно недоказан метод, но при мен работи.
То на мене и звездите ми говорят тъй, че май не може да ми се вярва особено.

 

Както маститите разбирачи на дарк материята – интернет са чували – Гугъл е само един сайт с определена функция. Ако Гугъл един ден спре да работи незнам как ще стигаме до сайта на библиотеката в Габрово. Може би Администраторите-на-сайта-на-регионалната-библиотека трябва да направят хартиено копие на сайта си, та да не го загубим безвъзвратно… записвате ли колеги.


parti agencia

AddThis SVEJO.NET facebook twitter Lubimi.com Dao.bg Digg.com Ping.bg Pipe.bg Web-bg.com send to email web2PDF convert and download print friendly

  2 коментара to “GOOGLE – това е интернета!”

  1. Уважаеми господине, това е текст, вероятно от 2007 година, когато сайтът на нашата библиотека е бил новина!
    От 2013 г. имаме нов сайт, с мобилна версия:)
    Ами вижте го:)