февр. 242010
 

Как да направим любимите ни автомонтьори богати? Как да направим и държавата богата? Защо си купуваме винетки и защо си плащаме данъците?

Ами ей на – гледайте!

*клик за по-голям размер

Това са съвсем малка… ама наистина съвсем малка част от дупките по трасето София – Варна и по-точно отсечката Велико Търново – Шумен. И ако трябва да съм съвсем конкретен – около и в село Пробуда.

Изпътувайте го този лунен пейзаж в около 21:30 вечерта и можете да се обаждате вече на майстора си за да си запазите час за любимия автомобил. Настроението става още по-хепи като знаете, че предишния ден сте отделили обедната си почивка за да изтупате една минимална заплата за гражданска отговорност + винетка.
Не е много готино усещането.

След като скочих в 4-5 зверски дупки включих си дългите, аварийните и закарах с 20кв/ч. – нямате спасяване. Снимките са от 2 дни по-късно, когато се връщахме и понеже имаше голямо движение успях да снимам само удобните „липси от пътя“.

edit: Ето и резултатите:

 

parti agencia

AddThis SVEJO.NET facebook twitter Lubimi.com Dao.bg Digg.com Ping.bg Pipe.bg Web-bg.com send to email web2PDF convert and download print friendly

  2 коментара to “Основната пътна „артерия“ София-Варна. Как да направим автомонтьорите богати – ръководство с картинки.”

  1. И не само.Пътят от София до Долни лозен е същият=до момента около 200лв. ми струват ремонтите

    • Направо е някакъв ужас. Тук в Габрово има безброй нови дупки и си е висш пилотаж за да ги избегнеш или поне да скочиш възможно по-безболезнено в тях. Незнам кога общините ще вземат да отделят мааааалко повече от санитарния минимум за пътните настилки. След зимата в България пътищата са след като бомбардировка.