апр. 062010
 

Продължаваме традицията на клуба да си се събираме редовно, къде по градове, къде на национално ниво. Е сега предстои националната пролетна среща за 2010 година. Всяка година – пролет и есен се събираме на някое приятно място, запознаваме се с нови колеги, говорим си за интересни неща, опитваме от домашния, отлежал акохолец и то шоуто се получава. Към всяка среща има и бонус – я томбола с награди, я организирана писта за състезанийца – само за нас и т.н.

Пролетната среща тази година ще бъде в село Равногор в полите на Родопите. Поканени са всички фенове на италианските автомобили или просто авто ентусиасти да се запознаем и повеселим.


Ето и информация за срещата:

Датата е 01.05.2010г.

Мястото – с. Равногор, хотел Борика.

Равногор – зеления рай на брега на Родопите
16 километра непрекъснати завои. Наистина, пътят е асфалтиран, но едва ли можете да сложите повече от втора скорост, освен ако не сте с много мощна кола. Малко по малко надолу, като от птичи поглед, се открива Брацигово. Червените покриви на къщите стават все по-малки и постепенно се сливат в едно. Докато след един обратен завой изчезват. Пейзажът се променя бързо – селските ливади пасища остават назад, влиза се в широколистна гора. След още няколко завоя се появяват смърчове, елхи и скоро гората става иглолистна. И когато моторът вече изнемогва и си мислите дали да не спрете за малко, изведнъж пред погледа ви се мярка един огромен кръст, изправен край пътя. Това е началото на село Равногор.

parti agencia

 

Семеен хотелски комплекс „Борика”
заработи през януари 2009 година. Той разполага с 11 двойни стаи; 6 апартамента и 3 мансардни стаи, оборудвани с телефон, кабелна телевизия, мрежа за интернет, парно отопление и самостоятелен санитарен възел.
Хотелът притежава собствена хидрофорна система, генератор за електрически ток, слънчеви колектори, охранителна система, асансьор, охраняем паркинг, ски-гардероб. Комплексът предлага фитнес, сауна, масажно студио и магазин за сувенири. На разположение на клиентите е конферентна зала с капацитет до 50 места и лоби бар.
Ресторантът към хотела има 50 места и предлага уютна обстановка с камината, многобройните варианти за осветление и доброто озвучаване. Кухнята е заложила на традиционни български ястия, но е в състояние да задоволи различни вкусове. А и цените са съвсем приемливи!!!

Изображение Изображение

Изображение Изображение

Изображение Изображение

Цени за една нощувка :

* единична стая – 20,00 лв.
* двойна стая – 30,00 лв.
* апартамент – 45,00 лв.
* мансардна стая – 35,00 лв.

Ето и сайтът на хотела за по-любознателните – ЦЪК.

Желаещите да присъстват на срещата, да се видят с приятели и съмишленици и да си изкарат весело (който е идвал, знае какъв купон става), могат да се запишат в ТАЗИ ТЕМА .

 

Подобни публикации:
ItalAuto – есенна среща 2008 – Велчево
ItalAuto – пролетна среща 2009г. – Рибарица
Национална среща на клуб ИталАуто. Ела и ти ! (есен 2009)
ItalAuto club Bulgaria – национална есенна среща 2009 – review
ItalAuto club – национална есенна среща 2009 – снимки и клипове


parti agencia

AddThis SVEJO.NET facebook twitter Lubimi.com Dao.bg Digg.com Ping.bg Pipe.bg Web-bg.com send to email web2PDF convert and download print friendly