май 272010
 

Този беше наистина първият официален сайт, който направих. Преди това бях писал само един сайт просто ей-така за разни забавни неща, мисля,  че още е жив даже… както и да е.
Тогава ни освобождаваха от „практика“ с един съученик и ходихме да пишем код. Ако трябва да съм съвсем искрен точно в този момент може би беше големият завой на интересите ми от Delphi към HTML.
Не помня защо тогава целия го писах на ръка… нямало ли е Front Page поне… егати.

Изработката на сайта беше съвсем безплатно без да съм се надявал на нищо и се хостваше на някакви сървъри на Телепол. Малко след завършването на сайта получих тази грамота, която си беше достатъчно голяма чест.

Адреса на сайта беше www.pgmet-shumen.hit.bg доколкото помня. Последно на този адрес имаше един текст, който беше написан просто така, дажe нямаше и линк и гласеше отидете на www …. . Към момента и на „новия“ адрес няма нищо.

Жалко, много жалко.

edit: най-после открих и новия сайт на механото в Шумен – ТУК

Професионална гимназия по механотехника, електроника и транспорт Христо Ботев, гр. Шумен.

parti agencia

AddThis SVEJO.NET facebook twitter Lubimi.com Dao.bg Digg.com Ping.bg Pipe.bg Web-bg.com send to email web2PDF convert and download print friendly

  2 коментара to “Първият… 2003 година – ПГМЕТ Шумен.”

  1. … и за всеобща радост, новия сайт изглежда все едно е правен през 1998 някъде. Да живее полъха на миналото! За какво да използваме безплатни шаблони, като може да налепим някви червено – зелено – сиво – (шитняно) нещо, от което почти всеки да черпи информация, стига да прочете 70-80% сливащите се букви с фона… да бяха оставили твоя Жоре, или най-добре им направи един фрее ти сега, че е скръб тва нещо.
    (edit: който изполвза тага трябва да бъде накзан… 🙂