май 132010
 

След трескаво подготвяне на събитието, мина и пролетната среща на клуб ИталАуто за 2010 година. Събрахме се феновете на италианските автомобили, разгледахме колиците, приказвахме, хапнахме, пийнахме и си изкарахме страхотно. Организацията, изборът на място и протичането на срещата минаха перфектно. Събрахме се доста народ за разлика от предишната среща.

Освен рекламодателите си имахме и спонсори специално за събитието, които осигуриха част от наградите включително и голямата. Имаше томбола и подаръци за всички от сърце.

Срещата беше в комфортно хотелче в полите на Родопите, скрито сред зеленина и красива природа. Разходихме се из околността, имаше авто колона, по традиция си бяхме приготвили и домашни тънки ракии за вечерта, а останалото беше вкусно приготвено от ресторанта. Когато избирахме хотел в мейл от кореспонденцията с този ни бяха върнали, че цените им са такива, че ще ядем и ще пием цяла вечер и 20лв ще ни стигнат… при което всички доста се смяхме. Истината се оказа подобна – цените в ресторанта са буквално символични, а ястията и салатите са прекрасни. Препоръчвам да го посетите. Аз лично си заплювам един уикенд там.


Авто колона:


Компилация:


Снимки:


Ако искате да сте част от нас можете да ни откриете в:

форума ИталАуто

групата ни във фейсбук

страницата ни във Fanopic

профилът ни във VBOX7


parti agencia

AddThis SVEJO.NET facebook twitter Lubimi.com Dao.bg Digg.com Ping.bg Pipe.bg Web-bg.com send to email web2PDF convert and download print friendly