май 172010
 

Тази година карнавалът беше меко казано отчайващ и без никаква организация за разлика от миналата година.  Този път имаше значително по-малко атракции, формациите минаваха през 10-15 мин през които тропахме на едно място в блъсканицата. Имаше само няколко макета, като не видях обещаните такива на Бойко и Томислав Дончев, незнайно защо.  Полицаите миналата година поддържаха едно свободно пространство за да минават спокойно формациите. Сега нямаше такова нещо и въпреки наличието на полицаи пространството през което минаваше карнавала беше много тясно и транспарантите на повечето едвам се четяха.

Общо взето беше постно откъм формации, което в съчетание с голямото време между пристиганията им  направи целия карнавал доста скучен. Имаше и разни полу-маскирани чужденци, който разхвърляха бонбони все едно са в между маймуните в Африка.

 

едит: в последствие разбрах, че е имало и още „забавнотии“, но те хората взеха да се разотиват а и заради голямото закъснение помислих, че всичко приключи за тази година.

 

parti agencia

AddThis SVEJO.NET facebook twitter Lubimi.com Dao.bg Digg.com Ping.bg Pipe.bg Web-bg.com send to email web2PDF convert and download print friendly

  4 коментара to “Карнавалът в Габрово – 2010г. – фотоалбум.”

  1. На снимката , коментирана като „кебапчетата са стимула на човек , за да излезе“ ясно се вижда ,че младите хора ги няма! какъв е смисъла тогава да стоим в този мизерен и вонящ на застой град?! не става за живеене ,няма работа и условия за развитие… не си струва! ! ! ПО-ДОБРЕ УМРИ ИЗВЪН ГАБРОВО , ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ В ТАЗИ АДСКА ДУПКА!

  2. Да, факт е, че нямаше чак много млади хора – в смисъл тинейджъри. Преобладаваха родители с децата си и баби и дядовци с внучетата – не виждам нищо ненормално в това.
    Града не е чак толкова зле, колкото го описваш. Вярно, че само от няколко години съм тук, но благодарение на свежата кръв наливана заради университета, Габрово макар и съвсем бавничко си върви напред.
    Не ми е сред любимите градове честно казано, но това си е чисто субективно. Като гледам и на теб 😉

  3. точно , защото съм живял цели 19г. там съм на мнение , че не става за нищо …
    никой не може да ме убеди в обратното 😉