юни 242010
 

Здравейте. Искам да ви запозная с мащабен туристически проект, имащ нужда от малко помощ.

Кратко резюме на проекта
Скоро ще бъде открит официално нов мащабен портал събиращ в себе си
– лични пътеписи, интересни места за посещение, оферти за почивки и екскурзии, полезна информация – пътуване и транспорт, магазин с туристически стоки и така нататък.

Всичко събрано на едно място – разгледайте красиви места, прочетете отзиви за тях, планувайте перфектната почивка за вас и вашето семейство. Изберете място за вашата почивка или разходка, вижте забележителностите около него, проверете най-удобния транспорт до там, сравнете с други оферти за почивка.

Организираме конкурс за най-добър пътепис, фоторазходка или друг подобен материал.
Вашите материали ще бъдат поетапно публикувани на сайта, като паралелно с това ще текът довършителните работи по него. Планува се официалното му откриване да бъде около края на лятото, като събитието ще съвпадне с излъчването на победителя и награждаването му.


Как да участвате в конкурса?
Вашите прекрасни разходки, посетени интересни места, кратки или дълги екскурзии, лични впечатление и т.н. можете да изпращате на georgi@chiliev.com.
На този мейл можете да изпращате и бележки за красотите на България – пещери, скални образувания, руини, манастири и т.н. Материалите трябва да са лично ваши – снимка/и , кратко (или дълго) описание за дадения обект
Освен награда за най-добър туристически материал ще бъде връчена и такава за най-голям принос към сайта – най-много полезни и разнообразни изпратени материали. Моля във връзка с това да оставяте мейл и телефон за обратна връзка. Под всеки материал ще бъде изписано и вашето име, като в последствие ще бъде направена и система за рейтинг на материалите.


Нека покажем невероятната красота на нашата родна България, прекрасните й кътчета и неповторимата природа. Помогнете ни и участвайте в нашият конкурс.

 

parti agencia


AddThis SVEJO.NET facebook twitter Lubimi.com Dao.bg Digg.com Ping.bg Pipe.bg Web-bg.com send to email web2PDF convert and download print friendly

  2 коментара to “Конкурс – покажете на света вашата разходка или почивка.”

  1. Може ли да публикувам конкурса тук: http://konkurs-bg.blogspot.com/

    И до кога е крайния срок за изпращане на материалите?

    Благодаря

  2. Да, разбира се, че може да го публикувате там. Няма проблем.
    Официалното откриване на сайта ще е през август, тогава ще бъде излъчен и победител. Когато уточним точна дата ще се постарая да информирам всички 😉