юни 262010
 

гей парад 2010От време на време баланса във вселената се счупва и започват да излизат разни дето подскачат и викат „виж ме виж ме аз съм гей, аз си имам парад на гея“. Супер. Бъди си гей, двама гей бъди ако искаш ама защо си се разподскачал. Навираш ми твойта гейщина в лицето и си правиш чак парад. Аз не съм гей ама не ти го натяквам, не си правя парад на хетеро-то, не искам признание от теб. Ти защо го правиш?

Стой си вкъщи или в офиса или където си поискаш бъди си гей, ако искаш и негър си бъди. Ако ти харесва бъди негър-гей – не ме интересува. Ама да ми излизате по паради и да си демонстрирате хомо-то не ме кефи особенно.

Защо разни „различни“ парадират със своята различност, а след това искат да се отнасят с тях като нормални? Не е ли това лицемерно?

 

parti agencia


AddThis SVEJO.NET facebook twitter Lubimi.com Dao.bg Digg.com Ping.bg Pipe.bg Web-bg.com send to email web2PDF convert and download print friendly

  2 коментара to “Гей парад – мей парад 2010.”

  1. Немога да разбера защо на различните на тази земя се гледа с лошо.Всеки има пълното право да се определя като какъв ще живее живота си и никой няма право да му налага волята си .Не съм гей но такъв ли трябва да стане човек,че да подкрепя тия хора.Винаги съм харесвал и уважавал различните хора на тази планета па макар били те и гейове или лезбийки,нека се научим да зачитаме правото на другия до нас и можеби светът ще стане по добър и хубав.Бъдете щастливи различни хора !

  2. Били правили парад, да пречат на някого.Всеки има право да манефестира по един или друг начин своята душевност или да вземем да анатемосаме и килимявките дето правят шествия с икони там който е вярващ утива а който не е не и толкоз. Това че неможеш да си спретнеш парадче или шествие незначи че трябва да забраняваш на другите па били те и различни от теб.