юли 062010
 

Защо Виваком ми изпращат рекламни съобщения след като не съм се съгласявал на това. Защо трябва да предприемам допълнителни действия (SMS на 188188) за да се отказвам от нещо, което не съм искал?

 


 

Защо колана в автомобила е задължителен със закон? Нима той не е за моя лична безопасност? Моята безопасност не е ли мое решение и избор? Защо трябва да ми го налагат задължително… със закон. Много просто – това е една умело извъртяна псевдо загриженост за да се превърне тази точка от закона в едно безкрайно течащо кранче на мангизи. От утре всички дами между 18 и 30 със железни гащи по улицата… със закон!
Добре поне че има що-годе разбрани катаджии.

 


 

Защо днеска пече като невидяло, а в единствения ден от последните 2 месеца в който ми се отдаде да си правя плаж – валя?

 


 

Защо ми се губят телефонни разговори…?

 


 

… а утре е празник… еххх…

AddThis SVEJO.NET facebook twitter Lubimi.com Dao.bg Digg.com Ping.bg Pipe.bg Web-bg.com send to email web2PDF convert and download print friendly

  One Response to “За един гаден ден…”

  1. За колана изобщо не сте прав,освен за ваша лична защита задължителното му поставяне може да спести много главоболия и на трети лица.При не особено силен страничен удар и последващо странично преобръщане на колана ще ви задържи на седалката…вместо да се натрошите като в пералня…и съответно застрахователите да плащат лечение или не дай си боже други щети.За челен удар да не говорим там нещата са ясни,ако сте без колан при само 40-50км/час може да тежите на съвеста на някого.Същото важи с пълна сила и за мотоциклетните шлемове,освен главата на колегите мотористи може да спестят и затвора на някой който ги е бутнал…Инструктора,който водеше курса ми преди 15-на години казваше „…закона за движение по пътищата и правилника е написан с кръвта на загиналите по пътищата колеги..