юли 122010
 

На 03 юли на частното летище в Драгановци се проведе националното авио шоу за 2010г.  Отначало имаше демонстрации с радио управляеми макети като летящи такива не видях в действие… просто си стояха.

Реални летателни машини имаше по няколко от вид, като аз лично очаквах малко повече разнообразие. Според програмата на шоуто трябваше да има демонстрации, изпълнения, челни кацания и т.н. и т.н.  но никой не се движеше по програма. Всички возеха желаещи срещу заплащане и шоуто отиде по дяволите.

След като повисяхме доволно на припека решихме, че няма да има нищо интересно и си тръгнахме. Видяхме Томислав Дончев с тъмните очила, жената, децата – лошо няма. Само шоу не видяхме. Един от самолетите полетя малко, показа майсторско управление и т.н., но останалите натоварваха пътниците и отлитаха далеч да разхождат бакшиша.

parti agencia

AddThis SVEJO.NET facebook twitter Lubimi.com Dao.bg Digg.com Ping.bg Pipe.bg Web-bg.com send to email web2PDF convert and download print friendly

  2 коментара to “Национално авио шоу 2010 – Драгановци”

  1. Обикновено авиошоуто служи за правене на човешки жертвоприношения и щом като е нямало смъртен случай ,то зрелище не е имало,но вместо хляб са раздавали пасти, а вместо гладиатори – свински сандвичи.