Ное. 152010
 

Преди няколко месеца отидох с брат ми в голяма верига за техника за да си избере mp3 плейър. Беше си харесал точно един модел iPod понеже слушал такъв и му харесало.

Та отиваме значи и се започва:

1. този модел го нямат, но имат по-горния модел. Ок – дайте го.

2. решаваме да го чуем – не може. Производителя не е предоставил mp3-ки, а не може да се качат други понеже нямаме закупении.

3. решаваме да го включим поне да светне – и това не може. Няма ток в батерията и трябва да се зарежда, а да се зарежда – познайте… НЕ МОЖЕ.

4. след разговор с управителя се оказва, че все пак можело да го включим да се зарежда и съответно да го запалим, но да чуем – категорично не

5. след като го включихме се оказва, че липсва функционалност описана на етикета

6. управителя взе iPod-а и етикета и повече не го видяхме (WTF) 😯

7. чухме другите предлагани плейъри – имат си mp3-ки вътре от производителя и заряд в батериите – отпечатваш кутията и слушаш. Какво повече ти трябва.

8. зае*ахме АйПодовете и брат ми тържествено се сдоби със Самсунг с 5 пъти повече екстри и повече гаранция на същата цена (около 300лв)

Чакай сега малко. Аз ли не разбирам или основната и да не кажа единствената цел на плейъра е да свири? Защо да си го купувам като не мога да го чуя? Заради цвета, заради слухове или от снобария? 🙄


parti agencia

AddThis SVEJO.NET facebook twitter Lubimi.com Dao.bg Digg.com Ping.bg Pipe.bg Web-bg.com send to email web2PDF convert and download print friendly

  2 коментара to “Как да НЕ си купиш iPod.”

  1. Здрасти 🙂

    Според мен сте попаднали на много не квалифицирани служители. Да бяхте отишли в apple corner-а в мола примерно или на „Раковски“ 151. Мисля, че там нямаше да има проблеми.

  2. Е на мен почти същата история ми се случи … само дето освен всичко друго го и чухме със жена ми iPod-a … и за това сме със SONY … 🙂