Дек. 102010
 

От ефира откак се помня най-голямо впечатление са ми правили винаги Мартин Карбовски и Слави Трифонов. За Карбовски съм си градил мнението още от „Радио Пирати“ по Дарик радио още преди години, от статиите му и в последствие от „Отечествен Фронт“.

Слави Трифонов обаче беше звезда, актуален и интересен със шоуто си много дълго време… чак учудващо дълго. След това стана банален, еднообразен и дразнещ. От време на време през този и до днес продължаващ период има някакви странни проблясъци, които сериозно ме впечатлиха. Даже ме учудиха, че след толкова години се осмелява да прави такива неща.

Та „Нема такава държава„, която завъртя Слави Трифонов в шоуто си точно преди минути тотално ме изкефи. Както и предполагах не се наложи да чакам много да мога да я споделя тук.

 

Слави Трифонов – Нема такава държава


parti agencia

AddThis SVEJO.NET facebook twitter Lubimi.com Dao.bg Digg.com Ping.bg Pipe.bg Web-bg.com send to email web2PDF convert and download print friendly

  9 коментара to “Слави Трифонов – Нема такава държава”

 1. Еми какво да кажа….Слави си е Слави! Евала! Много истини казани в 3 мин.! 🙂

 2. А субтитрите Вие ли ги сложихте?

 3. За съжаление, тази песен я пее човек, който взима 25 000 лева на вечер; човек, притежаващ таман към 10 000 000 лева лично състояние; човек, който се спука да прави концерти за МВР, песни във възхвала на полицая-държавен служител по време на управлението на Румен Петков; човек, който, как да кажа, не е като да не е взимал от червените, който от известно време май се „намазва“ и на президента. Въпрос на избор – който плаща, получава спокойствие и комфорт, битови смешки, фийчъринг Гацо Бацов, Отец Нафарфорий и Каналин Цолов. А който не плаща, получава песни за Истината… нали… 🙂

 4. Medien, и аз не харесвам особено Слави, но не опростявам така нещата като теб. Това, че един човек работи и печели от работата си прави ли го негоден да създаде отвреме навреме нещо добро. Предполагам знаеш, че тази песен , макар и да изразява неговото мнение, е написана от сценаристите му, които също печелят някакви пари. Твоя извод е , че богатите и работещите хора са лоши…?!
  п.п. ти да не си му счетоводител?

 5. Аз просто ти изложих факти бе, пич. И ще ти изложа само още един факт, който може да подсети и най-обикновен човек, не счетоводител, а дори най-обикновен, прост интернет потребител. Влез в Търговския регистър (ако въобще знаеш как) и провери „Седем-осми“ АД, за да разбереш, че компанията минава през офшорката „Фулмър ентъртеймънт“, а всичко това, мили мой, и децата знаят, че се прави с цел единствено и само укриване на данъци и нищо друго. 🙂 Знам, на никого не му е приятно да му казват, че е глупак, но това е истината – Слави Трифонов изгради славата си по най-лесния начин – давайки хляб и зрелища на простолюдието, плюейки властта, която именно тоя прост народ сам си избира; създавайки основите на модерната чалга, доразвита от бившия му добър авер Митко Пайнера в софт порно индустрия. Което е логичен бизнес ход, всъщност, в условията на нашенския пазар, само секса продава по-добре от твърдия популизъм. Всичко това, включително и Слави Трифонов, е лицемерие, брато. Питай някой от БСП, а може да питаш и някой преди БСП – някой като Тошко Добрев, Софийски имоти, питай Трифонов как се сдоби с градинката до „Кемпински-Зографски“, която Бойко не му даде да застрои. Много малко знаеш, за да харесваш Слави Трифонов, а аз прекалено много знам, за да не го харесвам – това е разликата между нас. 🙂

 6. Има една такава мисъл:съществуват убийци, които не са проляли и капка кръв, крадци, които никога не са крали и лъжци, които винаги са казвали истината – тази истина, с която конформист като Слави се кичи все едно, че е открил Америка.

 7. 3D игричка озвучена от албума „NO MERCY”
  Супер за обедната почивка………. Препоръчвам за релакс.

  http://moner.cwahi.net/game/
  или
  http://uploading.com/files/bd96e6af/No%2BMercy-Slavi.rar/

 8. Озвучаването е със съгласието на автора на текста – Иво Сиромахов