ян. 022011
 

 

Mtel пък направо избиха всичката риба с този LOOP  „Ако ти напиша „здравей“, ще ми отговориш ли ?“

Няма начин да не сте виждали рекламата, а ето и какъв е сценария. Въпросната Мила имала много безплатни СМС-и от скука решила да си праща „здравей“ на произволни номера от loop – някой отговарят, някой не. Тя се представя на всички като различен човек и с проявилите интерес се завързва разговор и се вкарва в някакви приключения. Ей тука има клипчета как вървят нещата.

Историята и замисъла наистина е много интересен, иновативен и оригинален, но мисля, че в същото време е и доста опасен. Нима това няма да се завърти в нечии педофилски мозък? Мислите ли, че това не е дюшеш за педофилите, другите разни изнасилвачи, похитители и т.н.? Сега е много по-лесно да напишеш СМС на детето, което те кефи и да си чукнеш среща като се представиш за Мила от Лооп. Смятай, че успеваемостта ще е над 90% вероятно – кеф ти детски органи, кеф ти друго. Ще ме прощавате за грубия изказ, но това е съвсем реален сценарии в който не дай си Боже може да се озове някое дете.

И за да е съвсем опростено спокойно може да се съберат доволно количество телефонни номера със снимки на собствениците им и информацият от Фейсбук профила им. Всичко това подредено като коментари под клипчетата тук.

Честито, имате си каталог с дечурлига + снимки в цял ръст!

Моят съвет е ако имате деца с такива карти да им ги приберете за известно време и да им купите някаква друга предплатена за 10лв докато мине еуфорията. Та знаете ли дали не си пише СМС-и с някой чичко представящ се за Мила? Знаете ли дали няма да каже куде учи и кога свършва часовете, от къде минава за вкъщи или да си уговори нещо друго?

Цялата работа е някак оригинално измислена обаче не баш, след това се оказва менте ама не точно… такива работи.

 

parti agencia

AddThis SVEJO.NET facebook twitter Lubimi.com Dao.bg Digg.com Ping.bg Pipe.bg Web-bg.com send to email web2PDF convert and download print friendly

  One Response to “Ако ти напиша „здравей“, ще ми отговориш ли ?”

  1. Rosen Popov
    Напълно съгласен. Друг е въпроса, че тази група отдаван трябваше да бъде спряна, защото дискриминира всички хора над 27 години 😉