мар. 092011
 

 

Днес случайно се сетих, че блогнах предния път, когато бях болен. Стана ми интересно и изрових постинга… тази картинка все още е смешна 🙂 Интересно обаче, че публикацията е от 03.11.2009, а грипа (или каквото е там) сега ме повали на 03.03.2011 – точно година и 4 месеца. Трябва да внимавам на 03.07.2012 .

Доста кофти съм болен, отменихме пътуването за почивните дни, разопаковахме багажа и сложихме чая да ври. Докторите и антибиотиците дойдоха веднага – още на 3 март и имам още. Мислех, че ще се възстановя доста по-бързо… ДжиПи-то каза, че е бронхит. Посещения не приемам, че още кашлям като магаре… изпратете само подаръците, моля :mrgreen:  Това трябва да ми напомня да не се разболявам за толкова дълго повече.

Не ме свърта вече…Както се казваше в една приказка „така в шеги и закачки“ блога ми онзи ден (05.03.2011) направил година и половина. По едно време осъзнах, че май го пропуснах, но докато се наканя да погледна кога беше и той се изтъркОлил. Мисля, че трябва да празнувам РД на блога ми (нали всички го правят) та мисля честванията да са на година и половина. Трябва да си го запиша някъде, че като нищо може да се сетя отново след 2-3 години.
картинка: kaminata.net

Между другото тази сутрин мернах някакви цигани дето се оплакваха горко по телевизията, че са много зле. Дали им къщички (хубави, някакви построени специално за тях)… та значи дали им някакви къщички да живеят „ромите“ там обаче видиш ли идвали сметки. Цитирам по памет „днеска дойде сметка за ток, утре за вода, то не се издържа вече“. Направо живи да ги оплачеш. Не им е добре така, кой ги е натикал в истински къщи да живеят като истински хора – не знам. Безумно е.
parti agencia

AddThis SVEJO.NET facebook twitter Lubimi.com Dao.bg Digg.com Ping.bg Pipe.bg Web-bg.com send to email web2PDF convert and download print friendly