мар. 262011
 

 

easy-credit

 

От известно време се каня да пиша за това, което ми направи доста приятно впечатление на фона на непукизма и дебилщината на всички компании.

Около нова година получихме няколко обаждания с предложения за „супер промоции“ от Easy Credit. Освен обаждания мисля, че пристигнаха и няколко SMS-a. Страшно се издразних и при последното обаждане разпитах операторката – от къде ми имат телефона, кой им е разрешил да го използват с маркетинговите цели на тяхната фирма и т.н. Служителката естествено не можа да ми обясни нищо и затова седнах и написах едно мейлче до администрацията на Изи кредит. Още на същия ден получих обаждане в което отново разясних какво се случва, че не съм техен клиент, че не съм кандидатствал за кредит и, че не желая да им получавам спам-а. Обещаха, че ще разгледат случая.

За съвсем кратко време получих още едно обаждане с което ми се извиниха за причиненото неудобство, обещаха да изкарат телефонните ни номера (на мен и жена ми) от спам листите си и ми обясниха, че преди година съм се регистрирал на техния сайт за някаква игра. Като се замислих – наистина имам някакъв блед спомен за това.

ЕВАЛА дет’ се вика на таквизи фирми, обръщащи внимание. 

 

parti agencia

AddThis SVEJO.NET facebook twitter Lubimi.com Dao.bg Digg.com Ping.bg Pipe.bg Web-bg.com send to email web2PDF convert and download print friendly