юни 012011
 

снимка: kliuki.bg

Georgi Chiliev: Здравейте.

Мисля да сменя оператора, който ми доставя тв и интернет понеже ми изтича договора и искам да питам някои неща. Интересува ме пакета пакет СТАНДАРТЕН + 24 Mbps Интернет – 24.80 лв

1. Това цена с ДДС ли е?
2. Има ли други такси – наем на сеттопбокс-а, инсталационна такса и т.н.?
3. С какъв сеттоп ще получа пакета със SD или HD?
4. В този пакет има ли включени HD програми?
5. Не видях пакет СТАНДАРТЕН + 34Mbps Интернет, ако може цена за него ?
6. Интернета по какъв тип трасе го доставяте?

 

Bulsatcom: Булсатком, здравейтe Таня Събева е на линия.

Хронологията по Skype се записва от съображение за сигурност и с цел подобряване качеството на услугата!

38лв.-Включва HD декодиращо устройство,собсвеност на оператора, конвертор и сателитна антена.Сключвате договор за 12 месеца като месеца, в който ставате абонат е безплатен + още два месеца гледате пълния пакет програми заедно с HD пакета,които Булсатком предлага.Следващите 2 месеца получавате икономичен пакет и вие доплащате разликата в цената на пакета, който желаете да гледате. След изтичане на промоционалния период месечната такса е по избор от 16.80 до 23.80лв и се заплаща 2 лв за HD пакет ако сте на такса по различна от 23.80. Ако заплащате пакет 23.80 таксата за HD ще е само 1 лв При изпълнение на условията по договора, оборудването става собственост на абоната

ИНТЕРНЕТ

4.80лв.-инсталационна такса. Договор се сключва за 18 месеца.

Скоростите, които предлагаме са:

14 Mbps- 15 лв

24 Mbps- 17 лв

34 Mbps- 19 лв

44 Mbps- 21 лв

94 Mbps- 48 лв

В пакет с телевизия месечната такса за интернет е с 5 лв. отстъпка.

За останалата информация моля позвънете на 080013800 за абонати на БТК или *4800 за всички мобилни оператори за съдействие от технически отдел.

 

Georgi Chiliev: Здравейте г-жо Събева.

Всъщност вие не отговорихте на нито един от въпросите ми…

 

Bulsatcom:  Bulsatcom:

<<< моля позвънете на 080013800 за абонати на БТК или *4800 за всички мобилни оператори за съдействие от технически отдел.

Хубав ден!!!

 

Georgi Chiliev: Вие не можете ли да ми дадете такава елементарна информация?

Защо този скайп е сложен в сайта ви след като е безполезен?

Давате ли изобщо някаква полезна информация или само копирате рекламния текст на всеки?

 

Bulsatcom: 38лв.-Включва HD декодиращо устройство,собсвеност на оператора, конвертор и сателитна антена.Сключвате договор за 12 месеца като месеца, в който ставате абонат е безплатен + още два месеца гледате пълния пакет програми заедно с HD пакета,които Булсатком предлага.Следващите 2 месеца получавате икономичен пакет и вие доплащате разликата в цената на пакета, който желаете да гледате. След изтичане на промоционалния период месечната такса е по избор от 16.80 до 23.80лв и се заплаща 2 лв за HD пакет ако сте на такса по различна от 23.80. Ако заплащате пакет 23.80 таксата за HD ще е само 1 лв При изпълнение на условията по договора, оборудването става собственост на абоната

това е оферта за HD приемник

това са цените ДРУГИ НЯМА!!!

ЗА ТЕХНИЧЕСКИ ВЪПРОСИ ЗВЪНИТЕ НА 0800 13 800 за БТК или на 4800 за всички мобилни оператори за съдействие от технически отдел.

Хубав ден!!!

 

Georgi Chiliev: Извинявайте че ви обезпокоих да ми пейстнете 2 пъти текст, който не отговаря дори половинчато на един от 6-те ми въпроса.

Това ако са технически въпроси не знам с какво може да ми е полезен този скайп… освен да ви питам дали вали при вас или как върви пасианса…. ?

Не ми отговорихте дори дали трябва да платя такса за инсталация?

Хубав ден и на вас !!!
Всъщност се оказа, че дори и тази информация не е съвсем вярна. Според оператор от съответния телефон отстъпката при пакет с интернет е 6лв. от сумата, а не 5лв. Ето и отговорите :

1. да

2. инсталационна такса – около 9лв. за тв и нет при 18 месечен договор.

– ТВ-то може да е с 12 месечен договор, но инст. такса е 38лв.
– нета не може да е с 12 мес. договор, само 18 месеца

3. SD

4. не

5.  25,80лв.

6. по кабел (!!!)
* но не се знае ако смениш квартала и се окаже, че те там нямат покритие какво се случва. Покритието не е кой-знае колко пълно дори и в София.


parti agencia


AddThis SVEJO.NET facebook twitter Lubimi.com Dao.bg Digg.com Ping.bg Pipe.bg Web-bg.com send to email web2PDF convert and download print friendly

  One Response to “Супер безполезния скайп на Булсатком !”

  1. Един от проблемите на повечето доставчици на ТВ и Интернет е, че не инвестират в това да обучават персонала си! Не изискват от хората, които работят и представят фирмата им Да Знаят! Повсеместен проблем български. Малко са фирмите по принцип у нас, а още по малко в този сектор , които предоставят наистина качествена услуга и разполагат и развиват модерна и високотехнологична мрежа. Хората гледат предимно рекламите и на базата на тях взимат решения. Примерът с Близуу, или с Вивател, ако и по-горе написаното е вярно – и Булсатком са в този кюп. Аз подобно отношение до сега не съм получавал от НЕТ 1. За сега..