юни 152011
 

 

Звучи като овчари нали? Е, някой така и работят.

Мислех да не пиша за това, но случайно попаднах на пост от мравките , които ме изненадаха приятно, че имало и друга страна на нещата. Та ще разкажа набързо какво ми се случи.

До този момент с 1-2 нищожни пломби по зъбите не ми беше никакъв проблем ходенето на зъболекари. Известно време обаче започна да ме боли зъб и то ту спираше ту започваше затова забавих ходенето на зъболекар с няколко месеца. Реших да заложа на сигурно и да отида в Токуда. Младо момче без ръкавици, без маска на лицето започна да ме преглежда за картона ми там трябваше да ми преброи пломбите – не можа да намери пломби. След това изслуша къде ме боли, погледна отново и ми обянсни, че имам зъбен камък.  Ето тук вече съмненията ми дойдоха в повече.

Препоръчаха ми зъболекарка и след известно време отидох на преглед в малко ала комунистическо кабинетче. Зъболекарката ми показа на това място огромен кариес и като ме подметна… Първият път само почистването на този кариес трая 1 час. Няколко поисках упойка, но въпросната госпожа ме успокояваше, че има още съвсем мъничко и така ЕДИН ЧАС. Няма нужда да споменава, че нямало нужда да ми извади и нерва на зъба. Не знам дали се направи в моя случай, но ми звучеше много примамливо.

Не се имам за голям лигьо, демек държа на някаква болка, 100 кила съм си от където и да ме погледнеш, но тази просто ми разказа играта.. всичките игри ми разказа! На няколко пъти губех съзнание от болка и зъбарката настойчиво ме пръскаше с онези пръскалки с вода за да ме върне и да не взема да изпусна част от кефа. Няма да споменавам че абсолютно целия след това бях вир вода – целия… абсолютно.

Имам няколко шева без упойка ама си седяй и гледах – не е кой знае какво, ама да попаднеш на подобен зъболекар – зверилник мамата си еб@ло!

Та така… сега като чуя „зъболекар“ направо ми причернява, а да не говорим ако ме среже някой зъб случайно и се присетя какво ще следва, дано не ми се налага скоро…

 

parti agencia

AddThis SVEJO.NET facebook twitter Lubimi.com Dao.bg Digg.com Ping.bg Pipe.bg Web-bg.com send to email web2PDF convert and download print friendly