юни 162011
 

 

Правиш фрапиращи нарушения? Вън си!

Ако има такава политика нещата ще се оправят навсякъде… ама много бързо!

 

Министър Московски освобождава ръководството на ДАИ

15.06.2011 20.46

Министърът на транспорта Ивайло Московски ще освободи ръководството на Дирекция автомобилна администрация (ДАИ) и шефовете на регионалното звено в Бургас заради пропуски на контрола за катастрофиралия автобус на фирмата „Ентуртранс“. Това обяви транспортният министър по БНТ.

Проверката е била експресно извършена в рамките на днешния ден заради трагедията на автомагистрала „Тракия“. Допълнителните нарушения ще бъдат установени при проверката на Инспектората на Министерството на транспорта.

„Най-драстичното нарушение е, че договорът между собственика на автобуса „Бургастур 90“ и фирмата превозвач „Ентуртранс“ е изтекъл още на 1 април. В началото на този месец е правена комплексна проверка от инспекторите на автомобилна администрация в компанията, но те не са разбрали, че катастрофиралият автобус има нов талон. Именно в него е упоменато, че автобусът е на името на „Бургас 90“, а не на „Ентуртранс“, обяви Ивайло Московски пред БНТ. /DarikNews.bg

 

parti agencia

AddThis SVEJO.NET facebook twitter Lubimi.com Dao.bg Digg.com Ping.bg Pipe.bg Web-bg.com send to email web2PDF convert and download print friendly

  3 коментара to “Ивайло Московски – президент !”

  1. АБЕ ГОСПОДИН ПРЕМИЕР НЯМА ЛИ ДА ПОСТАВИТЕ ЗА МИНИСТЪР НА ТРАНСПОРТА НЯКОЙ ПО ЧЕСТЕН ЧОВЕК? АБЕ С КОНКУРС ЗА КОРУМПИРАНОСТ ЛИ ГИ ИЗБИРАТЕ ?ОТ ТРЪН ТА НА ГЛОК ,ЧЕ Е ПО ВИСОК! ЕДИНИЯ ГОВОРЕШЕ ЗА „КРАЖБА НА ПЪТНИЦИ“СЯКАШ БЪЛГАРИТЕ СА НЕОДУШЕВЕНИ ПРЕДМЕТИ НЕГОВА СОБСТВЕНОСТ,А ДРУГИЯ НАГЛЕЦ ИСКАЛ АКТОВЕТЕ НА НЕГОВИТЕ РЕКЕТЬОРИ ДА НЕ СЕ ОБЖАЛВАТ ЗАЩОТО ИМА САМОЧУВСТВИЕ НА ГОСПОД!ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ДИСКРИМИНАЦИЯТА НА ХОРАТА КОИТО ЩЕ ПЪТУВАТ ПО КЪСИТЕ СЕЛСКИ ЛИНИЙ СЪС СТАРИ АВТОБУСИ !?!ЯВНО ТЕ СА НИСКО КАЧЕСТВО ХОРА И ТЕХНИЯ ЖИВОТ НЯМА СТОЙНОСТ ЗА НЕГО!ЯВНО ЧЕ МАФИЯТА СИ Е КУПИЛА МТИТС! БРАВО МОСКОВСКИ! ДА СИ НИ ЧЕСТИТ!

  2. Това, че министърът на транспорта Ивайло Московски ще освободи ръководството на Дирекция автомобилна администрация, показва че наистина се е загрижил за тези сфера и с всичките тези проверки се вижда от кой има нужда и от кой не и е нормално да бъдат освободени,особено при наличието на толкова сериозни нарушения и последствия.Много благодаря за статията, от скоро се интересувам от политика, и вече започвам да съжалявам.Всеки който дойде на власт както казва си назначава свои хора,пък дали стават за тази работа или не няма значение.Пишете ни пак.

  3. Винаги ми е било интересно как някои се радват на факта, че някой е напуснал а други се радват.Но в крайна сметка и тези дето се радват съм сигурна, че като заемат постовете новите, то веднага ще започнат да не са чак толкова доволни дори може би ще искат старият да се върне на поста.Благодаря ви за тази информация.Дано пак ни пишете.