юли 022011
 

Дали съм щастлив?

Да, мамка му!
Като ш**ан слон в стъкларски магазин 🙂

Casio EFA-120L-1A1VEF

Пенсионирам спартанеца Casio AW80D-7AV (снимка) заслужено след почти 4 години зверска употреба. Не съм го смъквал от ръката си на море, на планина, вкъщи, в банята – никъде без него.

С няколко леки драскотини по стъклото заминава да си почива на рафта до братчето доста по-малко носено – класическия  Casio LTP-1165A-1CEF

Бях много вманиачен по металните верижки, но тази каишка от черна, естествена кожа с червен шев направо ми изкрещя от витрината. Сложих го и това беше моят нов часовник.

Дисплеят свети не много ярко и погледнато отдалеч не се вижда, което го прави доста стилен и не толкова претруфен. За носещия обаче дисплея е достатъчно ярък за да се види без проблем, което беше задължително условие. Плюс това има и автоматично включване на илюминатора при насочване към лицето. Това се случва доста интелигентно само под определени градуси и колкото и да си играх не можах да го „запаля“ в неправилно положение.

Температурата е калибрирана всичко е сверено и дано ми служи безпроблемно дъъъъъълги години  🙂

 

parti agencia

AddThis SVEJO.NET facebook twitter Lubimi.com Dao.bg Digg.com Ping.bg Pipe.bg Web-bg.com send to email web2PDF convert and download print friendly