окт. 312011
 

 

изтегли 1680*1050

 

parti agencia

AddThis SVEJO.NET facebook twitter Lubimi.com Dao.bg Digg.com Ping.bg Pipe.bg Web-bg.com send to email web2PDF convert and download print friendly

  12 коментара to “Есенно – 301011”

 1. Страхотноо, страхотна снимка, много обичам есен

 2. Прекрасна снимка, ще се опитам да си я изтегля за десктопа, дано е с подходяща резолюция…

 3. Есента е едни от нашит е прекрасни сезони и трябва да сме много горди, че имаме честа да живеем в такава прекрасна държава. Снимката е много красива, показва златните цветове, в които се обличат дърветата.Всичко е така жълто и кафяво през този сезон, стъпваш по улиците и е пълно с листа, чуваш техният шум, подритваш ги от време на време, толкова романтично може да бъде. Сградата мисля че е църква, много е хубава и бяла.

 4. Снимката е жестока! Точно като картинка. Имам предвид толкова е перфектна, че чак нереална. Направо ми иде хвана четката и боите… Искренни поздравления на фотографа! А аз наистина ще хвана четката и боите и ще опитам да пресъздам тази кресота на кадастрона 🙂

 5. Снимката е само като за десктоп и като наближи есента ще си я сложа, дано е с подходящите размери 🙂

 6. Много е красива снимката.Изглежда като някаква картичка или за списание направена, поздравления.С това огромно дърво в тези жълти листа , все едно е позлатено и от другата страна тази свята сграда-църква в бяло.Много добра комбинация.Изглежда идеалната малка църква за един брак да се сключи там.Има и стълбички, на които гостите могат да се подредът за обща фотосесия.Изглежда тихо и спокойно място!Наистина една прекрасна есенна снимка.Ако имате още подобни ще ви бъдем благодарни и тях да споделите с нас тук.

 7. Снимката е като картичка! Не знам кое е по-красиво църквата или дървото с позлатените листа 🙂

 8. Близка приятелка на скоро си нарисува подобно дърво в стаята зад леглото и мога да кажа, че се е получило фантастично.Някак стаята живна и стана по светла и голяма, все едно си наистина на вън по това есенно време.Дърветата са красиви и с тези падащи листа образуват един златист килим по който стъпваш и няма как да скриеш шума от стъпките си. Църквата е много красива, идеална е за сватба или кръщене,малки уютна с красиво дворче около нея. Ако имате още подобни снимки ще се радваем да ги споделите и тях с нас.

 9. Веднага ми нахлува в съзнанието картина на една малка сватба, само с най близки роднини и приятели.Толкава е красива тази църква и с разкошна зеленина по край нея.Биха се получили идеалните снимки за спомен. На стълбите,които се виждат може спокойно да се наредят всички гости, за да се виждат. Явно е правена когато настъпва есента, виждат се пожълтелите листа на дърветата, красив контраст ще се получи, бяла рокля, зелена трева, синъо небе и тези златни дървета. Ако имате още снимки може и тях да споделите за нас, блога е страхотен.

 10. Снимката е направена много професионално тоест обхваща цяла прелест на сградата както и природата около нея в този хубав есенен сезон когато всичко е златно.С това огромно дърво в тези жълти листа , все едно е позлатено и от другата страна тази свята сграда-църква в бяло.Много добра комбинация.Дърветата са красиви и с тези падащи листа образуват един златист килим по който стъпваш и няма как да скриеш шума от стъпките си.Има и стълбички, на които гостите могат да се подредът за обща фотосесия.Всичко е толкова красиво и спокойно а в същото време и живо.

 11. Страхотна снимка с тези листа , все едно е позлатено и от другата страна тази свята сграда-църква в бяло.Много добра комбинация.Поздравления и от мен за фотоса, една на пръв поглед обикновена снимка, а като се загледаш колко неща се виждат…..Изглежда идеалната малка църква за един брак да се сключи там.Има и стълбички, на които гостите могат да се подредат за обща фотосесия.Определено бих се омъжила там .Наистина една прекрасна есенна снимка.Дано често споделяте с нас, блога ви е невероятен.