мар. 212012
 

… в хронология:

Появи се bob – предварително набедено и анорексично роден виртауален оператор на МТел. Всички в интернет гръмнаха, че това е голяма измама, имаше доста неразбрали, имаше къде основателни и къде не толкова основателни нападки. Постепенно обаче bob си извоюва позиции. Отсяха се постепенно мненията на изпробвалите и засега отзивите са предимно положителни.

Идеологията е да няма дългосрочен (да не се бърка с никакъв) договор, говори се на 0.12лв./мин., като минусите са отичтането е на минута, таксуването на разговорите с оператор, таксуване на подробна разпечатка в хартиен вид и т.н.

 

Съвсем очаквано обаче на пазара се появи полу-адекватен отговор от Виваком – Call-Yo.

Говориш на 0.11лв./мин. , нямаш никакъв договор, но цената за минута е само за 30 дни. След това трябва да заредиш ваучер на стойност поне 10лв за да се възобновят отново 0.11лв./мин. иначе е 0.34лв./мин.

Най-готиното от цялата загуба обаче е рекламата:

 

 По-малко от седмица след като се завъртя рекламата на Виваком от bob решиха да си отстояват и без това несигурната си позиция:

 

Да живее конкуренцията 🙂

 

parti agencia

 

AddThis SVEJO.NET facebook twitter Lubimi.com Dao.bg Digg.com Ping.bg Pipe.bg Web-bg.com send to email web2PDF convert and download print friendly