май 312012
 

Малко по малко нещата покрай затихналата в последно време, скандална „Сделка от разстояние“ на Виваком взеха да се раздвижват.

Подготвя се предаване по БНТ1 на тази тема и сега е момента да се съберете всички вие – засегнатите, препатилите, измамените, подведените и т.н. и да разкажете накратко вашата история. Сега е момента всички, които сте станали жертва на тази „сделка“, всички вие от стотиците коментари под статиите тук, и всички вие – хилядите пишещи във форумите и да драснете един мейл на Екатерина Анева тук- ekaterina_aneva(at)abv.bg

Целта е да излязат наяве всички „врътки“, които масово се прилагат, така че в крайна сметка да се окажеш закрепостен с 1- или 2-годишен договор към Vivacom. Да се промени достатъчно буквата в закона, която позволява въобще подобен вид сключване на договор или поне прилагащите този метод на договаряне да спазват по-стриктно регламента на сключване.  

– ако въпреки отказа от сделка по телефона сте получили договор уж само за да се запознаете с условията на промоцията, а в крайна сметка се оказва, че имате чисто нов договор – пишете!

– ако сте се съгласили на договор, но писмото пристига след установения 7-дневен срок в който можете да се откажете и в крайна сметка получавате по-кофти тарифа – пишете! 

– ако сте бил подведен за условията на договора, периода или друго – пишете!

– ако въпреки изричният ви отказ, все пак са ви натресли нов договор – пишете!

– ако се чувствате измамен от такава сделка по телефона – пишете!

Свържете се с Екатерина Анева на посочения по-горе мейл.
Коментирайте тук.

 

Виж всички публикации относно Сделка от разстояние. 

 

parti agencia

AddThis SVEJO.NET facebook twitter Lubimi.com Dao.bg Digg.com Ping.bg Pipe.bg Web-bg.com send to email web2PDF convert and download print friendly

  5 коментара to “Сделка от разстояние и Виваком. Всички засегнати – съдействайте сега !”

  1. Баба ми живее в Петревене и не е от най-информираните. Все пак е близо 80 години. С подобна сделка от разстояние я накараха от Виваком да си вземе GSM. Сега трябва да й го плащаме още половин година без реално да трябва да се използва. Не може Виваком да проявяват подобна политика спрямо възрастните, защото понякога те не чуват или не разбират и те се възползват от това.

  2. Сделките от разстояние са голям проблем и никой не иска да се заеме с него. Трябва да има голям обществен отзвук за нещата, които се случват.

    • А защо не иска да се заеме никой с проблема е въпроса? И кой е съдействал за прокарването тихомълком на този лобистки закон?

      Явно операторите си плащат където трябва. На продажните телевизии и репортери, на разните инспекторчета и комисийки. Блага работа !

  3. Проблем са, защото регулатора все още не е започнал да санкционира виваком за това си деяние. Да видим до кога ще е така.