сеп. 272012
 

Някой гледа ли какъв скандал става заради една рапърска песен? Направо не мога да повярвам каква нелепа сценка се разиграва в момента за няма нищо. Рап песните винаги са били критикарски, вулгарни и скандални. Историята нарасна и се превърна в скандал за свободата на словото, цензурата в музиката и политиката в държавата.  Е, не може всички да са като Веско, така мазни, благи и потни към когото трябва. 

Самата песен няма да я пускам, не е нещо кой знае какво ама евала на Мишо за думите:

Искам в България хората да знаят, че ние не сме поданици, ние сме граждани. Един вид вие не сте монарси, вие сте избрани от народа и ще се държите добре с нас.

… и е много прав. Хората не подозират каква сила притежават.

 

Никой ли не чу от цялата песен:

А аз горя в пламъци за моята родина.
Искам да ги стигна и да ги задмина.

България за мен е от Родопите до Дунава.
Пиронкова,Бербатов,Стоичков,Костадинова.

Не вярвам в ГЕРБ, но силно вярвам в герба.
Ти гледай напред и един ден всичко ще бъде наред. 

От километри личи, че оправданието със сравнението на цветовете на флага е удобен предтекст, а истинската причина най-вероятно се крие във втория цитат тук – горе.

 

И Бате Бойко, бате… бяло, червено, зелено е един друг флаг, ама не и нашия! 

 

 

 

Един от коментарите под клипчето :

Ха защо Бойко нищо!!! … не може да каже на Слави за песента Нема такава Държава !!! Хваща се за дребните .. замазват очите на обществото за момента … докато си свършат техте си мизерийки …как СЕМ сега се сезирва ?! а Чалгата ?!

8-9 годишни гледам ги слушат „Кой ще гали котето любовно “ ..това какво е .. и други още извратени песни … какво да ви кажа НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА !!!!

 

Между другото, някой видя ли Мишо шамара или Сарафа да бъде интервюиран по някоя телевизия??? Аз не. Добре, че са bgnes.com да питат и другата страна. Ама по ефирките се изредиха всички сутрешни и вечерни новини да ни облъчат по няколко пъти, видиш ли какво е престъпление тази песен. Тея хора съвсем са се побъркали!

 

Белослава също публично се застъпи за рапърите: „Не може да има цензура в музиката“

„Истинските рапъри казват това, което им е в сърцето, без да мерят думите си. Няма и не може да има цензура. Никой не може да каже нищо на Джей Зи или още повече на Тупак, който е още по-категоричен в музиката си. Не може да има цензура“

 

 

В същото време Сарафа извади доста по-силен текст в отговор на ставащото:

Моите рими били грубиански,
а по-добре ли са фалшивите усмивки на Софиянски?

Вместо да се чудиш сега кой да псуваш, следващият път внимавай за кой ще гласуваш 

Sarafa-50 Стотинки. Истината за България!

 

И аз като Милена Фучеджиева да питам – защо не осъдят тази куха лейка?

 

 

Интересна ситуация се получава общо взето, и ГЕРБ не са в изгодната позиция, въпреки административните лостове, с които разполагат.

… лош ПиАр този път… лош!

 

parti agencia

AddThis SVEJO.NET facebook twitter Lubimi.com Dao.bg Digg.com Ping.bg Pipe.bg Web-bg.com send to email web2PDF convert and download print friendly