Дек. 152012
 

Със сигурност все още не сте накупили още подаръци за всички. Със сигурност има някой на който просто не знаете какво да подарите. Или може би ви се иска да подарите на своя дом нещо автентично и красиво и същевременно да направите един мил жест в момент на нужда.

Ако попадате в един от горните сценарии, искам да ви запозная с няколко човека. 

Това е Даниела – интересна личност с интересни истории и възгледи.

Запознайте се и с Валя – голямата дъщеря на Даниела, която рисува прекрасно. Освен, че рисува много красиво, тя е решила да продава творбите си, и  парите от продажбите да дарява на Яна.

Тук вече можете да се запознаете с Яна. Тя страда от много рядка болест, при която кожата е тънка и нежна колкото крилце на пеперуда и най-малкото докосване може да доведе до образуване на мехури и рани, които могат да се възпалят в последствие. На места кожата липсва, а непрестанните грижи са изключително тежки и мъчителни, както физически, така и психически. Консумативите и лечението на едно такова пеперудено дете е доста скъпо. 

Поклон за Валя, че продава безкористно своя труд и се опитва да направи нещо добро и да помогне. Поклон и за всички, които с купуване на картина, ще дарят колкото могат за Яна – пеперуденото дете.

Разгледайте МАГАЗИНА НА ВАЛЯ, цените са символични.

 anjelina-jolie

parti agencia

 

AddThis SVEJO.NET facebook twitter Lubimi.com Dao.bg Digg.com Ping.bg Pipe.bg Web-bg.com send to email web2PDF convert and download print friendly

  2 коментара to “Ето го подаръка за човека, на който не можете да измислите какво да вземете. Валя рисува за Яна.”

  1. Благодаря с поклон!