ян. 202013
 

Game Of Thrones

бг – Игра на тронове

постер

Game-Of-Thrones-Season-1

изгледани – 4 сезона

персонална оценка – 10/10

няколко думи – Със сигурност не съм гледал по-интересно нещо последните поне 2-3 години!!! „Игра на тронове“ се изстрелва с най-високия рейтинг заедно с „Бригада“ и „Семейство Сопрано„. Само тези двата сериала са ме карали да гледам епизод след епизод, почти до сутринта.

Много интересен сюжет, страшно много интриги и задкулисни игри. Това е история, като тези, които става в живота, и много често не са с хепи енд. Точно тези стряскащи моменти те държат в напрежение, излизат от шаблона и гледате един филм, който не можете да си представите и не сте виждали нещо подобно. Нещата се случват едновременно в няколко кралства, всичко се заплита сериозно по едно време и оставя храна за ума за поне още 2 сезона. Няма щастливи принцеси, няма „и те заживели щастливо“ а обрати, заговори, предателства и убийства, които понякога те оставят в шок. Просто няма друг такъв сериал. Доста скептично го изтеглих понеже никога не съм харесвал какво стои зад жанра „фентъзи“, но тук няма притеснителни неща, летящи хора, нелепи магьосници и други хард-измишльотини. За целия филм има не повече от 3-4 неща, които са малко извън реалното, но перфектно балансирани със сюжета и са солта и пипера на цялата картинка. Спокойно мога да коронясам филма за мой личен фаворит за 2012. Много смело направен филм, 10 точки!

едит 130610 – Третия сезон е най-покъртително тъпия сезон, който може да се измисли. Той не е просто посредствен. Откровено тъп сезон! Цялото действие от толкова много часове можеше спокойно да се събере в едва половин смислен епизод. Силно се надявам това да е затишие пред бурята на 4-ти сезон.

Колекция култови сериали евър – виж всички.

 

parti agencia

AddThis SVEJO.NET facebook twitter Lubimi.com Dao.bg Digg.com Ping.bg Pipe.bg Web-bg.com send to email web2PDF convert and download print friendly